Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Allrengöring / Ecover Parfymfri Allrengöring Zero, 1 L

Ecover All-Purpose Cleaner Zero är ett effektivt allrengöringsmedel helt utan doft- och färgämnen. Bra för dig som är känslig mot starka dofter eller har allergier! Den avfettande formulan ger en skinande rent resultat på de flesta hårda ytorna. Perfekt för allt från köksgolv till kaklet i badrummet! Späds enkelt ut med en eller två kapsyler per fem liter varmt vatten. Kan även användas outspädd för hårt ingrodd smuts.

  • Växtbaserade och biologiskt nedbrytbara ingredienser.
  • Alla tvättbara ytor blir hygieniskt rena.
  • Dermatologiskt testad för känslig hud.
  • Fri från enzymer samt doft- och färgämnen.

Användning:

Denna produkt är ett koncentrat. Används i begränsade mängder. Häll 1 fylld kapsyl i en halvfull hink varmt vatten (cirka 5 liter). För svåra fläckar använder du medlet outspätt och tvättar av med en mjuk trasa. Torka med torr trasa för extra glans; Rätt dosering sparar pengar och minimerar miljöpåverkan. Blanda inte olika rengöringsmedel.

Ingredienser:
>5%: Non-ionic surfactants, Phenoxyethanol. Other: Water, Alcohol denat., Sodium citrate, Fatty acids, Lactid acid.

Ecover har arbetat i 25 år med att utveckla naturliga tvätt- och rengöringsmedel gjorda av växtämnen och mineraler som rengör på ett effektivt och säkert sätt. Denna unika produktlinje har många miljömässiga fördelar som gynnar både människor och djur såväl som vår omgivning.

Ecover bevisar att inga skadliga ingredienser behövs för effektiv rengöring; inga fosfater, inga parabener eller petrokemiska ingredienser. Ekologi och miljötänk genomsyrar hela produktionen från fabrikens uppbyggnad till förpackningsmaterial och produkternas nedbrytbarhet.