Stäng
(Välj varumärke)
Ecover Parfymfri Allrengöring Zero, 1 L
Ecover Parfymfri Allrengöring Zero, 1 L

Ecover All-Purpose Cleaner Zero är ett effektivt allrengöringsmedel helt utan doft- och färgämnen. Bra för dig som är känslig mot starka dofter eller har allergier! Den avfettande formulan ger en skinande rent resultat på de flesta hårda ytorna. Perfekt för allt från köksgolv till kaklet i badrummet! Späds enkelt ut med en eller två kapsyler per fem liter varmt vatten. Kan även användas outspädd för hårt ingrodd smuts.

  • Växtbaserade och biologiskt nedbrytbara ingredienser.
  • Alla tvättbara ytor blir hygieniskt rena.
  • Dermatologiskt testad för känslig hud.
  • Fri från doft- och färgämnen samt enzymer.

Användning:

Denna produkt är ett koncentrat. Används i begränsade mängder. Häll 1 fylld kapsyl i en halvfull hink varmt vatten (cirka 5 liter). För svåra fläckar använder du medlet outspätt och tvättar av med en mjuk trasa. Torka med torr trasa för extra glans; Rätt dosering sparar pengar och minimerar miljöpåverkan. Blanda inte olika rengöringsmedel.

Ingredienser:
>5%: Non-ionic surfactants, Phenoxyethanol. Other: Water, Alcohol denat., Sodium citrate, Fatty acids, Lactid acid.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »