Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Allrengöring / La Droguerie Écologique Smektitlera för fläckborttagning, 400 g

Denna naturliga smektitlera från La Droguerie Écologique kommer i pulverform och är mycket absorberande. Smektitlera är effektiv för att ta bort fettfläckar efter till exempel olja, smör, smink och stearin. Den är också bra på att absorbera andra typer av fläckar såsom vin, kaffe och urin. Fungerar lika bra på ömtåliga textilier som på hårda ytor, till exempel klädesplagg, möbelklädsel, inredningsdetaljer, mattor, läder och golv (marmor, granit, kakel, sten, trä, betong).

  • 100% obehandlad naturprodukt.
  • Tar bort fläckar på både mjuka och hårda ytor.
  • Absorberar 80% av sin egen vikt i vatten.
  • Förpackning av komposterbart kraftpapper.

Användning:

  1. Strö generöst med lerpulver över fläcken (gnugga inte).
  2. Låt leran verka i minst 3 timmar. Längre tid om det är en svår och gammal fläck.
  3. Gnid/klappa försiktigt in leran.
  4. Ta bort genom att borsta av eller dammsuga lerpulvret. Är det en våt fläck ska du vänta tills pulvret har torkat helt.
  5. Upprepa vid behov.

Tips!
Öka lerans absorptionsförmåga genom att värma den i ugnen (60°C i 15 minuter) innan användning. Om förpackningen har varit öppen längre tid än två år kan det också vara bra att värma leran i ugnen, eftersom det sänker fukthalten i leran och ökar absorptionsförmågan.

Ingredienser:
100% smektitlera.

Producerad i Frankrike.

Med enkla, miljövänliga och mångsidiga produkter så erbjuder franska La Droguerie Écologique ett mer hållbart och ekonomiskt alternativ till de dyra och miljöfarliga produkter du vanligtvis hittar på hyllorna i butiken.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!