Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Badrum / EcoClean Nordic Naturlig WC-rengöring Eukalyptus, 750 ml

EcoClean WC-rent Eukalyptus är en växtbaserad toalettrengöring som effektivt avlägsnar smuts, urin och kalk, även under toalettstolens kant. Den friska doften av eukalyptus kommer från naturlig eterisk olja och ekologiskt blomvatten.

  • Naturliga och bionedbrytbara ingredienser.
  • Certifierad av Ecocert Greenlife.
  • Tillverkad i Danmark.
  • Fri från artificiella doft- och färgämnen.

Användning:

  1. Placera munstycket under toalettringens kant, och tryck samtidigt på flaskan.
  2. Låt verka i 10 minuter.

Ingredienser:
<5 % Amfotera tensider, <5 % Anjoniska tensider, Parfym**, Vatten, Citronsyra, Mjölksyra, Xantangum, Eucalyptus globulus blomvatten*, Alkohol*, Geraniol**. * = ekologisk, ** = från naturliga eteriska oljor.

Danska EcoClean startades 2012 med en målsättning att skapa rengöringsprodukter som är miljömässigt hållbara, effektiva och ekonomiskt tillgängliga för alla. Idag har EcoClean en komplett serie av prisvärda diskmedel, rengöringsmedel och tvättmedel med växt- och sockerbaserade ingredienser som är 100% biologiskt nedbrytbara. Dofterna kommer från naturliga eteriska oljor och ekologiska blomvatten av speciellt utvalda växter och blommor.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!