Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Kök / Sodasan Skurmedel, 500 ml

Sodasan Skurcreme är ett effektivt skurmedel med marmorpulver som gör skinande rent i kök och badrum utan att repa. Tar enkelt bort smuts på alla hårda ytor såsom keramiska hällar och induktionshällar, emalj, kakel, rostfritt stål och sanitetsutrustning. Naturliga eteriska oljor efterlämnar en fräsch doft av citron.

Skurmedlet innehåller endast växtbaserade ingredienser. Marmorpulvret är ett vanligt förekommande mineralämne som inte behöver brytas ned i avloppsvattnet. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan använder enbart miljövänlig energi certifierad av Greenpeace Energy.

  • Effektiv, grundlig och repfri rengöring.
  • Dermatologiskt testad.
  • Förpackning av 100% återvunnen PET.
  • Certifierad genom NCP (Nature Care Product).
  • Fri från färgämnen, konserveringsmedel och petroleumbaserade ingredienser.

Användning:

  1. Applicera direkt på den nedsmutsade ytan eller på en trasa.
  2. Gnid kraftigt och efterskölj noga.

OBS! Använd inte tillsammans med skursvampar eller på ytor av plast-/syntetmaterial.

Ingredienser:
>30% vatten, Marmormjöl, <5% alkohol (etanol), Nonjontensid (sockertensid), Soda, Xantan, Parfymer, Limonen, Citral, Natriumvätekarbonat, Kaliumkarbonat.

Tillverkad i Tyskland.

Sodasan är ett varumärke från Tyskland med stort fokus på att skapa bra och användbara rengöringsprodukter utan att använda blekmedel, skadliga kemikalier, syntetiska doftämnen, konserveringsmedel och tillsatser. Konceptet som Sodasan jobbar efter är enkelt men inget banbrytande och flashigt som ”vitare än vitt” då det helt enkelt inte är möjligt. Målet är att ta bort smutsen på ett smidigt sätt med minsta möjliga miljöpåverkan. Detta gör Sodasan bland annat genom att basera sina produkter på vegetabiliska oljor från ekologiska odlingar.

Produkterna är certifierade genom NCP (Nature Care Product) som innebär att de endast får innehålla ingredienser från växt- och djurriket och absolut inte några mikroplaster, silikater, tensider eller andra miljöfarliga ämnen. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan köper enbart miljövänlig energi certifierad av Greenpeace Energy.