Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Lediga tjänster / Inköpare 50%

Ledig tjänst - Inköpare 50%

Om oss

Teamet bakom Jordklok.se har ett gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönt samhälle. Vi vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett schysst utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. Vår vision är att på ett enkelt och smidigt sätt hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor. Vi är helt enkelt den jordklokaste butiken på nätet!

För närvarande är vi ca 30 medarbetare som håller till på ett separat lager och kontor i Bromma. Bra kommunikationer såsom tvärbanestation och tunnelbana finns i närheten. Vi erbjuder en arbetsplats med ett härligt familjärt gäng som håller ihop och har en god stämning. Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter samt chansen att påverka din egen roll och bolagets utveckling.

Om tjänsten

Jordklok befinner sig i en stark utvecklingsfas och söker nu en framtida kollega som vill följa med oss på denna resa. Vi söker en inköpare till vårt kontor i Brommatjänsten är på deltid (50%) med provanställning i 6 månader. Arbetstiden är förlagd under kontorstider, dagtid, måndag till fredag.

Arbetet kommer främst bestå av följande uppgifter:

 • Sköta våra dagliga inköp från Sverige men också utlandet.
 • Bevaka våra lagersaldon samt påfyllnadsgrad.
 • Kontinuerlig leverantörskontakt gällande priser, sortiment och leveranser.
 • Kostnadsoptimering samt kvalitetssäkring.
 • Intern administration.
 • Vara behjälplig inom kundtjänst, vid behov.

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten, eller om du på något annat sätt har byggt upp din kunskap inom inköpsområdet. Det är fördelaktigt om du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare. I arbetet ser vi att du är självständig, noggrann, kommunikativ och effektiv. Du ska tycka om den administrativa delen kring inköp och att ha många bollar i luften, samtidigt som du har ett sinne för ordning och reda. Det viktigaste är dock att du har en analytisk förmåga och ett gediget intresse för inköp och att ekologi och hållbarhet ligger dig nära om hjärtat.

För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har följande erfarenhet:

 • Inköpsarbete i ett medelstort företag.
 • Förståelse för e-handel, inköp och försäljning, samt processerna som uppstår.
 • Erfarenhet av inköpssystem.
 • Goda kunskaper i Microsoft Office, framförallt excell.
 • Att du har svenska som förstaspråk, samt är flytande i engelska i både tal och skrift.

Övrig info

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan ihop med CV och löneanspråk till jobb@jordklok.se märk din ansökan med ”Inköpare 50%”. Då vi arbetar löpande med rekryteringen ber vi dig att skicka in din ansökan snarast möjligt. Tjänsten är på deltid och är tänkt att tillsättas så snart som möjligt.

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!