Nonique
Startsidan / Varumärken / Nonique

Nonique

Nonique är en komplett hudvårdsserie från Tyskland. Serien är indelad i 3 olika kategorier: Anti Aging som reducerar/motverkar ålderstecken, Intensive för extremt torr hud, samt Extreme energy för de yngre samt blandhy/acne. Gemensamt innehåller de en bas av nonifrukt och aloe vera från certifierade ekologiska odlingar. Dessa två ingredienser är fullpackade med viktiga näringsämnen och vitaminer och har läkande effekter på din hud. Varje serie innehåller olika frukter med speciella egenskaper anpassade för olika hudtyper.

Så gott som alla produkter är veganvänliga och därmed garanterar att inga ingredienser kommer från animaliska råvaror. Samtliga produkter är fria från parabener, silikoner, paraffiner och polyetylenglykol. Kosmetikan är även fri från konstgjorda och syntetiska doft- samt färgämnen.

21 artiklar Kampanjprodukter (21) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Artiklar per sida:

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng