Stäng
Akamuti
Startsidan / Varumärken / Akamuti

Akamuti

Akamuti

Akamuti är ett brittiskt varumärke som producerar 100% naturlig, ekologisk och etisk hudvård. Produkterna tillverkas med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande och är handgjorda av helt naturliga ingredienser. De använder aldrig några kemiska ingredienser i sina produkter såsom parabener, petrokemi eller konserveringsmedel. Ej testade på djur.

Eftersom de tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som arbetar med att hjälpa till att finansiera projekt för förnybar energi.

1 2 Nästa » 58 artiklar Kampanjprodukter (1) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Artiklar per sida:
1 2 Nästa »

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »