Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Städredskap / LoofCo Loofah Cleaning Pad

LoofCo Cleaning Pad är en miljövänlig skrubbsvamp som är idealisk för rengöring av hårda ytor som t.ex. kakel, plattor, badkar, kranar och skärbrädor. Svampen är handgjord av flera lager naturligt växtfibrer från torkad luffa (svampgurka) som är hopsydda för extra skrubbeffekt. Det här är en skurvamp som håller i flera månader, och när den är utsliten kan du slänga den i komposten.

I torrt tillstånd kan skursvampen kännas hård, men den sväller upp och blir mjuk och flexibel i kontakt med vatten. Levereras komprimerad för att spara energi under transport.

  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Släpper inte ut mikroplaster i avloppet.
  • Repar ej känsliga ytor.
  • Perfekt storlek som passar bra i handen.
  • Med bomullssnöre för upphängning.

Skötselråd:
Använd med varmt vatten och lämplig rengöringsprodukt. Skölj svampen väl efter användning och krama ur överskottsvatten, häng upp på tork. Tvätta i tvättmaskin eller för hand vid behov.

Mått: ca. 10 x 10 cm

Material:
Luffa med bomullssnöre.

Handtillverkad och etiskt producerad i Egypten.

LoofCo är ett brittiskt varumärke med en plastfri serie av pads, borstar och tillbehör för hudvård och rengöring i hemmet. Produkterna är tillverkade med naturliga växtfibrer av luffa och kokosnötskal (Loofah + Coconut = LoofCo!). De är biologiskt nedbrytbara, återvinningsbara och erbjuder ett miljövänligt alternativ till borstar, trasor, och svampar i plast. LoofCo stöttar traditionellt hantverk och småskalig produktion samtidigt som de garanterar en rättvis lön för arbetarna i Egypten och Sri Lanka.