Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Städredskap / ecoLiving WC-set med Toalettborste & Hållare

Ett plastfritt WC-set från ecoLiving med toalettborste och tillhörande hållare. Toalettborsten är handgjord i Tyskland av FSC-certifierat bokträ, med borstdel av växtfibrer från kokosnöt och agavekaktus. Hållaren är tillverkad i metall och finns utan färg eller med en vacker krämfärg.

Skötselråd:
Slå av överflödigt vatten från borsten efter användning.

Mått:
Toalettborste: ca. 36 x 8 cm
Hållare: ca. 20 x 14 cm

Material:
Bokträ, kokosnöts- och tampicofiber. Hållare av metall.

Tillverkad i Tyskland.

ecoLiving skapar högkvalitativa zero waste-produkter som är plastfria och hållbart producerade. ecoLivings verksamhet är koldioxidneutral och de samarbetar med Carbon Footprint för att finansiera organisationer som arbetar för att få bort koldioxid ur atmosfären. ecoLiving planterar också träd genom Eden Reforestation Project, en organisation som driver återplanteringsprojekt runt om i världen för att bekämpa både fattigdom och klimatförändringar.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!