Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Övrigt / LoofCo Washing-Up Scraper

LoofCo Washing-Up Scraper är en miljövänlig diskskrapa som är handgjord på Sri Lanka av kokosnötsskal. Den passar perfekt för att avlägsna fastbrända matrester i kastruller, pannor och ugnsplåtar utan att repa ytan. Kokosnötens hårda skal skrapar bort de mest ingrodda och fastbrända matresterna samtidigt som det fibertäta innerhöljet ger en skrubbeffekt på resten. Diskskrapan håller i månader, och när den är utsliten kan den slängas på komposten.

  • Plastfri och biologiskt nedbrytbar.
  • Effektiv mot fastbrända grill- och matrester.
  • Repar inte non-stick beläggningar.
  • Perfekt storlek som passar bra i handen.
  • Med bomullssnöre för upphängning.

Skötselråd:
Skölj av och häng upp på tork efter användning för att förlänga diskskrapans livslängd. Efter en tid kan kanten bli lite fransig. Klipp den då jämn igen med en sax, så håller diskskrapan för användning i ytterligare några månader.

Mått: ca. 11 x 7,5 cm

Material:
Kokosnöt, bomullssnöre.

Handtillverkad och etiskt producerad i Sri Lanka.

LoofCo är ett brittiskt varumärke med en plastfri serie av pads, borstar och tillbehör för hudvård och rengöring i hemmet. Produkterna är tillverkade med naturliga växtfibrer av luffa och kokosnötskal (Loofah + Coconut = LoofCo!). De är biologiskt nedbrytbara, återvinningsbara och erbjuder ett miljövänligt alternativ till borstar, trasor, och svampar i plast. LoofCo stöttar traditionellt hantverk och småskalig produktion samtidigt som de garanterar en rättvis lön för arbetarna i Egypten och Sri Lanka.