Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Redskap & Bestick / Suztain Ekologiska Köksredskap Bambu, 3 delar

Ett set med tre olika köksredskap tillverkade av ekologisk och hållbart odlad bambu - perfekt i det plastfria köket! Setet från Suztain innehåller en liten slev, en stor slev och en stekspade. Köksredskapen är både vackra att se på och sköna att hålla i. Dessutom repar de inte dina kastruller och stekpannor. Bambu är mycket miljövänligare än andra trämaterial eftersom det är mycket snabbväxande. Bambun kan växa upp till en meter per dag och kräver inte bekämpningsmedel eller konstgödsel.

  • Tillverkade av ekologiskt odlad bambu.
  • Lättare och starkare än vanliga träredskap.
  • Naturligt fläckresistenta och antibakteriella.
  • Behandlade med livsmedelssäker olja.
  • Materialet varken ger eller tar åt sig av smaker.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med ett miljövänligt diskmedel och torka torrt. Olja gärna in köksredskapen med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som till exempel din vanliga matolja.

Mått: Alla tre redskap är 30 cm långa.

Material:
Ekologisk bambu som är behandlad med en livsmedelssäker olja.

Tillverkad i Kina under rättvisa arbetsförhållanden.

Danska Suztain specialiserar sig på prisvärda och hållbara hushållsprodukter som tillverkas med hänsyn till både miljö och socialt ansvarstagande. Som en naturlig del av detta fokuserar Suztain på att undvika onödig användning av plast och skadliga kemikalier i sina produkter till förmån för miljön och människors välbefinnande.