Stäng
(Välj varumärke)
If You Care Komposterbar Stekpåse, 6 st
If You Care Komposterbar Stekpåse, 6 st

Komposterbara stekpåsar som är FSC-certifierade och helt oblekta. Dessa praktiska stekpåsar från If You Care i storlek medium passar perfekt till fågel, fisk, grönsaker eller mindre stekar. Påsen hjälper till att bevara smakerna och hålla köttet saftigt samtidigt som du slipper stänk och en massa disk! Stekpåsen släpper effektivt ut ånga under tillagningen, men behåller den goda skyn som du med fördel kan göra sås av. Förpackningen är tryckt med vegetabiliskt bläck och tillverkad av återvunnen kartong som kan återvinnas igen. Säljes i 6-pack.

Användning:

Kan användas för tillagning i mikrovågsugn, eller vanlig ugn upp till 220°C. Placera maten i mitten av stekpåsen för bästa resultat. Fyll inte till max och tänk på att inte fylla på med för mycket vätska då den inte är helt läckagesäker. Lyft inte påsen full med mat då den kan gå sönder. Var försiktig när du öppnar påsen då ångan som kommer ur påsen är mycket het.

Mått: ca. 36 x 26,5 x 9,5 cm

Material:
Oblekt och helt klorfritt papper från FSC-certifierade skogar.

Tillverkade i Finland.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »