Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / If You Care Komposterbar Stekpåse, 6 st

Komposterbara stekpåsar som är FSC-certifierade och helt oblekta. Dessa praktiska stekpåsar från If You Care i storlek medium passar perfekt till fågel, fisk, grönsaker eller mindre stekar. Påsen hjälper till att bevara smakerna och hålla köttet saftigt samtidigt som du slipper stänk och en massa disk! Stekpåsen släpper effektivt ut ånga under tillagningen, men behåller den goda skyn som du med fördel kan göra sås av. Förpackningen är tryckt med vegetabiliskt bläck och tillverkad av återvunnen kartong som kan återvinnas igen. Säljes i 6-pack.

Användning:

Kan användas för tillagning i mikrovågsugn, eller vanlig ugn upp till 220°C. Placera maten i mitten av stekpåsen för bästa resultat. Fyll inte till max och tänk på att inte fylla på med för mycket vätska då den inte är helt läckagesäker. Lyft inte påsen full med mat då den kan gå sönder. Var försiktig när du öppnar påsen då ångan som kommer ur påsen är mycket het.

Mått: ca. 36,5 x 27 x 9,2 cm

Material:
Oblekt och helt klorfritt papper från FSC-certifierade skogar.

Tillverkade i Finland.

If You Care är ett amerikanskt företag som sedan tidigt 90-tal tillverkat miljövänliga köks- och hushållsprodukter. If You Care använder sig alltid av material som har så liten miljöpåverkan som möjligt utan att tumma på varken kvalitet eller funktionalitet.Jordklok tipsar!

Avril Öronvaxborttagare Bambu
-11%
5 färger
19 kr 17 kr
Friendly Soap Natural Soap, 95 g
-10%
8 dofter
39 kr 35 kr
If You Care Oblekta Muffinsformar
-10%
2 storlekar
29 kr 26 kr