Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Trädgård / Klean Kanteen Rostfri Karbinhake / S-biner #4

Klean Kanteen Steel S-Biner #4 är en robust karbinhake i borstat stål som passar perfekt för att fästa din flaska på nästan vad som helst. Karbinen är "S" formad med två öppningar, en i varje ände. Den unika, dubbel designen från Nite Ize™ gör det enkelt att ansluta två saker tillsammans, som till exempel din Klean Kanteen till ett ryggsäckband eller ögla. Till skillnad från en vanlig karbinhake kommer du aldrig att fumla runt och försöka flytta ett objekt ur vägen för att kunna öppna haken. Bara två klick och den sitter där.

  • Dubbel krokdesign med öppningar i båda ändar.
  • Tillverkad av rostfritt stål.
  • Robust, säker grindlåsning.

Mått: 8,9 x 3,8 cm
Vikt: 30 g
Viktkapacitet: 33 kg

OBS! Ska inte användas under klättring.

Material:
Rostfritt stål.

Tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.