Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Övrigt / Ekologisk bomull / The Humble Co. Bomullstops med Bambupinne, 100 st

The Humble Co. Cotton Swabs är snygga och mjuka bomullstops med en pinne av 100% hållbart odlad bambu. Bomullen är färgad med ett naturligt och giftfritt färgämne och kommer från ekologiska odlingar utan bekämpningsmedel eller konstgödsel. Med hjälp av bomullstopsen kan du skonsamt rengöra ytterörat eller applicera/avlägsna smink på ett effektivt och exakt sätt.

  • Tops av bambu och ekologisk bomull.
  • Biologiskt nedbrytbara.
  • Förpackning av återvunnet papper.
  • Fria från BPA.

OBS! Stick inte in bomullspinnen i hörselgången. Spola ej ner i toaletten.

Material:
Ekologisk bomull, Bambu.

Tillverkade i Kina.

The Humble Co. grundades 2013 av Noel Abdayem, en svensk tandläkare som sadlade om till entreprenör. På volontärresor runt om i världen såg han hur utslitna tandborstar och andra sopor av plast flöt upp i drivor på stränderna, samtidigt som invånarna själva ofta saknade tandborstar. Han bestämde sig för att börja tillverka det miljövänliga alternativet Humble Brush; nedbrytbara tandborstar av FSC-märkt bambu. Sedan starten har Humble Brush spridit sig över hela världen och idag erbjuder de också andra miljövänliga hygien- och munvårdsprodukter under namnet The Humble Co. I sortimentet hittar du tandkräm, munskölj, tandtråd, tuggummi, bomullsprodukter och mycket annat.

Utöver att tillverka tandvårdsprodukter har The Humble Co. ett ambitiöst välgörenhetsprojekt för att förbättra tandhälsan hos barn i utvecklingsländer. Varje år går 3-5 procent av intäkterna till The Humble Smile Foundation, en icke-vinstdrivande organisation som hjälper barn runt om i världen med tandvård och munhygien.Kanonpriser i butiken just nu!