Stäng
(Välj varumärke)
Belladot Evelina Menskopp
Belladot Evelina Menskopp

Evelina menskopp är ett mensskydd som är både miljövänligt och ekonomiskt jämfört med andra, eftersom du använder menskoppen om och om igen. Den är också ett bra alternativ till tamponger, om du har problem med torra och sköra slemhinnor. Evelina påverkar inte pH-balansen.

Du kan tryggt använda Evelina när du sover, tränar, simmar eller är på resa. Menskoppen har kapacitet att rymma mer vätska än tamponger, vilket minskar dina toabesök och ger en friare känsla. Belladot Evelina är framställd av medicinskt silikon och är mjuk och lätt att använda.

I ändan på menskoppen finns en utskjutande del, som du drar i när koppen skall ut. Skulle den kännas för lång, klipper du enkelt av den i önskad längd. Evelina är enkel att rengöra/desinficera. Koka menskoppen i vanligt vatten 5 –7 minuter eller använd Cleansing gel, innan första införandet i varje mensperiod.

Tips!
Det kan ta några gånger att bli bekväm med insättandet. Vi rekommenderar därför ett trosskydd som ”säkerhetsskydd”, tills du tränat dig att få menskoppen korrekt på plats.

Finns i två storlekar:

Storlek 1 (Small & Medium) för lätt till måttlig mängd. Oftast före barn eller om du är under 30 år.
Volym: 25 ml
Längd: 45 mm
Diameter: 40 mm

Storlek 2 (Large & Plus) för måttlig till riklig mängd. Oftast efter barn eller om du är över 30 år.
Volym: 30 ml
Längd: 55 mm
Diameter: 45 mm

Observera att mängden mensvätska normalt endast är 60 ml under en hel period.

Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt om plomberingen bryts.

Material:
Medicinskt silikonKanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »