Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandborstar / The Humble Co. Växtbaserad Tandborste Soft - Blå/Lila, 2-pack

Denna tandborste från The Humble Co. passar bra för dig som inte vill använda bambu, men ändå vill ha ett alternativ med mindre plast. Handtaget är tillverkat av en mix som består av 70% vetestärkelse och 30% plast. Tandborsten har mjuka borststrån av högkvalitativt nylon för att kunna användas även av dig som har känsligt tandkött. Förpackningen innehåller två stycken tandborstar med svart handtag och olika färg på borststråna (blå och lila).

  • Växtbaserad tandborste.
  • Mjuka borststrån.
  • Förpackning av papper.
  • BPA-fri.

Mått: 18 cm

Material:
Skaft: Vetestärkelse och polypropen PP.
Borststrån: Nylon-6.

Tillverkad i Kina.

The Humble Co. grundades 2013 av Noel Abdayem, en svensk tandläkare som sadlade om till entreprenör. På volontärresor runt om i världen såg han hur utslitna tandborstar och andra sopor av plast flöt upp i drivor på stränderna, samtidigt som invånarna själva ofta saknade tandborstar. Han bestämde sig för att börja tillverka det miljövänliga alternativet Humble Brush; nedbrytbara tandborstar av FSC-märkt bambu. Sedan starten har Humble Brush spridit sig över hela världen och idag erbjuder de också andra miljövänliga hygien- och munvårdsprodukter under namnet The Humble Co. I sortimentet hittar du förutom tandborstar också tandkräm, munskölj, tandtråd, tuggummi och bomullsprodukter.

Utöver att tillverka tandvårdsprodukter har The Humble Co. ett ambitiöst välgörenhetsprojekt för att förbättra tandhälsan hos barn i utvecklingsländer. Varje år går 3-5 procent av intäkterna till The Humble Smile Foundation, en icke-vinstdrivande organisation som hjälper barn runt om i världen med tandvård och munhygien.