Stäng
(Välj varumärke)
DENTTABS Tandkrämstabletter utan fluor, 125 st
DENTTABS Tandkrämstabletter utan fluor, 125 st

Med DENTTABS tandkräm i tablettform slipper du onödiga tandkrämstuber i plast eller aluminium. Tandkrämstabletterna innehåller inte vatten, mikroplaster eller andra onödiga ingredienser. Istället för kraftiga slipmedel innehåller DENTTABS cellulosapartiklar som effektivt tar bort beläggningar och missfärgningar utan att skada emaljen och tandköttet. De här tandkrämstabletterna är fluorfria och har en uppfriskande mintsmak. En påse med tandkrämstabletter räcker cirka två månader.

I de nordiska länderna använder vi omkring 220 miljoner tandkrämstuber varje år! Det motsvarar en årlig engångsförbrukning på mer än 2000 ton plast! Genom att använda DENTTABS kan du hjälpa till att minska denna förbrukning.

  • 100% naturliga ingredienser.
  • Zero Waste - plastfritt.
  • Enkla att använda.
  • Perfekt på resan – inget flytande innehåll.
  • Komposterbar förpackning av papper och majsstärkelse.
  • Fria från mikroplast, konserveringsmedel, PEG, artificiella stabiliseringsmedel och andra onödiga ingredienser.

Användning:

  1. Tugga en DENTTABS-tablett mellan tänderna tills det blir som en kräm.
  2. Borsta tänderna som vanligt med en fuktig tandborste i några minuter. Använd en tandborste med mjuk borst för att uppnå optimal effekt.
  3. Skölj ur munnen.

Ingredienser (INCI):
Cellulose microcrystalline, Sodium bicarbonate, Silicia, Sodium lauroyl glutamate, Magnesium steararte, Aroma*, Menthol, Xanthan gum, Stevioside, Citric acid, Eugenol. * = naturlig mint.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »