Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandkräm / ecoLiving Tandkrämstabletter utan fluor - Peppermint

ecoLivings fluorfria tandkrämstabletter är enkla att använda och gör att du slipper onödiga tandkrämstuber i plast. De har en uppfriskande mintsmak och kommer i en återanvändbar och återvinningsbar metallask. När tandkrämstabletterna är slut kan du köpa till refill som du fyller på asken med. Refill-tabletterna ligger förpackade i en komposterbar förpackning av bioplast och papper.

ecoLiving planterar ett träd för varje såld produkt genom Eden Reforestation Project.

Användning:

  1. Tugga en tablett mellan tänderna tills det blir som en kräm.
  2. Borsta tänderna som vanligt med en fuktig tandborste.
  3. Spotta ut.

Ingredienser (INCI):
Sorbitol, Calclum carbonate, Sodium bicarbonate, Kaolin, Mentha piperita (peppermint) oil, Menthol, Cocamidopropyl betain, Silica, Magnesium stearate, Stevia rebaudiana leaf extract, Limonene, Linalool.

Tillverkade i Storbritanien.

ecoLiving skapar högkvalitativa zero waste-produkter som är plastfria och hållbart producerade. ecoLivings verksamhet är koldioxidneutral och de samarbetar med Carbon Footprint för att finansiera organisationer som arbetar för att få bort koldioxid ur atmosfären. ecoLiving planterar också träd genom Eden Reforestation Project, en organisation som driver återplanteringsprojekt runt om i världen för att bekämpa både fattigdom och klimatförändringar.