Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Blöjor m.m. / Blöjvård / The Cheeky Panda Bamboo Baby Wipes, 64 st

The Cheeky Pandas helt naturliga Bamboo Baby Wipes vårdar och rengör ditt barns ömtåliga hud effektivt men skonsamt. Våtservetterna, som är tillverkade av mjuk biologiskt nedbrytbar bambu, är fuktade med renat vatten, aloe vera och fruktextrakt. De är hypoallergena och passar känslig hud, även den hos de allra minsta. Bambu är ett fantastiskt material med antiseptiska egenskaper som varken behöver konstbevattnas eller konstgödslas. Det växer 30 gånger snabbare än trä och är tekniskt sett ett gräs. Dessutom binder bambu mer koldioxid än någon annan växt på jorden och avger 30% mer syre än all annan gröda.

  • Tillverkade av bambu.
  • Hypoallergena - passar känslig hud.
  • Helt klorfria och oparfymerade.
  • Biologiskt nedbrytbara.

Mått: 21 x 15 cm

Ingredienser (INCI):
Aqua (99%), Apple extract, Aloe barbadensis leaf juice, Gluconolactone, Sodium benzoate, Calcium gluconate.

The Cheeky Panda är ett brittiskt varumärke som erbjuder ett hållbart och hälsomedvetet alternativ till mjukpapper. Produkterna är tillverkade i 100% bambu som kommer från FSC-certifierade plantager, alltså inte samma bambu som pandor äter.

The Cheeky Panda vill skapa en hållbar värld för framtida generationer genom innovativa produkter som inte exploaterar vår miljö och samtidigt inspirera till en rolig, medveten och sund livsstil!