Stäng
(Välj varumärke)
The Cheeky Panda Bamboo Baby Wipes, 64 stThe Cheeky Panda Bamboo Baby Wipes, 64 st
The Cheeky Panda Bamboo Baby Wipes, 64 st

The Cheeky Pandas helt naturliga Bamboo Baby Wipes vårdar och rengör ditt barns ömtåliga hud effektivt men skonsamt. Våtservetterna, som är tillverkade av mjuk biologiskt nedbrytbar bambu, är fuktade med renat vatten, aloe vera och fruktextrakt. De är hypoallergena och passar känslig hud, även den hos de allra minsta. Bambu är ett fantastiskt material med antiseptiska egenskaper som varken behöver konstbevattnas eller konstgödslas. Det växer 30 gånger snabbare än trä och är tekniskt sett ett gräs. Dessutom binder bambu mer koldioxid än någon annan växt på jorden och avger 30% mer syre än all annan gröda.

  • Tillverkade av bambu.
  • Hypoallergena - passar känslig hud.
  • Helt klorfria och oparfymerade.
  • Biologiskt nedbrytbara.

Mått: 21 x 15 cm

Ingredienser (INCI):
Aqua (99%), Apple extract, Aloe barbadensis leaf juice, Gluconolactone, Sodium benzoate, Calcium gluconate.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »