Stäng
(Välj varumärke)
Bentley Organic Mother & Baby Hand Sanitizer, 50 ml
Bentley Organic Mother & Baby Hand Sanitizer, 50 ml

Ett ekologiskt handdesinfektionsmedel som ersätter uttorkande handsprit och alkogel. Den milda formulan med 27% ekologisk aloe vera oskadliggör effektivt bakterier och virus med hjälp av naturliga antibakteriella oljor, samtidigt som den är snäll mot huden.

Handskummet har en långtidsverkande effekt och lämnar inga rester på händerna. Ofarligt att använda även till kladdiga barnfingrar och kinder! Perfekt att ha i handväskan, ryggsäcken eller på resande fot då man inte har tillgång till tvål och rinnande vatten. Den smidiga pumpflaskan är även enkel för barn att hantera.

Räcker upp till 125 tvättar.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Glycerin, Aloe barbedensis leaf juice powder*, Lauryl betaine, Lactic acid, Citrus grandis fruit extract, Citrus aurantium bergamia fruit extract, Citrus tangerina extract, Citrus aurantium dulcis fruit extract, Potassium sorbate. * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »