Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Övrigt / Bentley Organic Mother & Baby Hand Sanitizer, 50 ml

Ett ekologiskt handdesinfektionsmedel som ersätter uttorkande handsprit och alkogel. Den milda formulan med 27% ekologisk aloe vera oskadliggör effektivt bakterier och virus med hjälp av naturliga antibakteriella oljor, samtidigt som den är snäll mot huden.

Handskummet har en långtidsverkande effekt och lämnar inga rester på händerna. Ofarligt att använda även till kladdiga barnfingrar och kinder! Perfekt att ha i handväskan, ryggsäcken eller på resande fot då man inte har tillgång till tvål och rinnande vatten. Den smidiga pumpflaskan är även enkel för barn att hantera.

Räcker upp till 125 tvättar.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Glycerin, Aloe barbedensis leaf juice powder*, Lauryl betaine, Lactic acid, Citrus grandis fruit extract, Citrus aurantium bergamia fruit extract, Citrus tangerina extract, Citrus aurantium dulcis fruit extract, Potassium sorbate. * = ekologisk.

Bentley Organic startades i Storbritannien 2006 då de lanserade en liten produktlinje med ekologiska tvålar. Produkterna mottogs väl och de erbjuder nu kroppsvård för vuxna och barn samt en serie miljövänliga rengöringsartiklar för hemmet. Samtliga Bentley Organics produkter är certifierade av Soil Association och företaget försöker alltid hålla genomgående rimliga priser.Kanonpriser i butiken just nu!