Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsrengöring / Croll & Denecke Natural Silk Sponge

En äkta havssvamp från Medelhavet som masserar, rengör och tar bort döda hudceller på ett mjukt och naturligt sätt. Denna natursvamp har fina porer och är idealisk för rengöring av ansiktet och till sminkborttagning. Tack vare svampens mjukhet kan den också användas för spädbarn.

Natursvamparna från Croll & Denecke är av hög kvalitet och skördas omsorgsfullt två gånger om året från Medelhavets botten. Vid skörden skärs de försiktigt av för hand ovanför roten, vilket säkerställer en snabb återväxt.

Skötselråd:
Skölj ur svampen ordentligt efter användning med rent, ljummet vatten. Krama försiktigt ur vattnet, vrid ej ur svampen. Häng upp och lufttorka. Svampen får inte komma i kontakt med kokande vatten. Om svampen är mycket smutsig kan den maskintvättas i en tvättpåse på ullprogrammet utan tvättmedel.

Material:
Naturliga fibrer (Hippospongia equina).

Croll & Denecke är ett tyskt varumärke som grundades 1897 av Gustav Croll and Theodor Denecke. Idag driver Peter, Nina och Sara Hankiewicz familjeföretaget, som är specialiserat på att bearbeta råa naturliga svampar från Medelhavet och Karibien. Med kunskap sedan generationer tillbaka har familjeföretaget i Bremen utvecklats till den ledande leverantören av naturliga svampar i Europa. Idag erbjuder de även andra typer av hudvårdstillbehör gjorda av material direkt från naturen.