Stäng
(Välj varumärke)
Loelle Ekologiskt Nerolivatten
Loelle Ekologiskt Nerolivatten

Loelle Pure Organic Flower Water är ett rent, ekologiskt hydrolat som tillverkas av ett kvinnokooperativ i Marocko. Loelles nerolivatten framställs genom ångdestillering av blommorna från pomeransträdet.

Nerolivatten balanserar hudens pH-värde efter rengöring av ansiktet. Det har anti-inflammatoriska, stimulerande och regenererande egenskaper. Fungerar utmärkt som ansiktsmist för att återfukta och fräscha upp huden under dagen. Har uppiggande effekt för såväl ansiktet som sinnet. Nerolivatten passar alla hudtyper, framförallt torr, känslig och mogen hud.

Användning:

Badda eller spraya efter rengöring av ansiktet, morgon och kväll. Spraya direkt i ansiktet under dagen för att hålla huden återfuktad. Nerolivattnet kan också användas istället för vanligt vatten i tillverkning av olika hudvårdsprodukter. Blanda gärna med någon av Loelles rhassoulleror, anpassad för din hudtyp, för en mer återfuktande ansiktsmask.

Ingredienser (INCI):
Citrus aurantium amara floral (neroli flower) water*. * = ekologisk.

Tillverkad i Marocko.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »