Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Schampo / Fast schampo / Källans Naturprodukter Naturlig Schampotvål Rhassoul, ca. 125 g

Källans rhassoulschampo är perfekt för dig med mycket fett hår. Marockansk rhassoullera har en utmärkt förmåga att dra ut överflödigt fett och orenheter. Den är också mycket näringsgivande för din hårbotten tack vare sitt höga mineralinnehåll och unika sammansättning av bland annat kisel, magnesium, kalium och kalcium. Tänk på att rhassoulleran är mycket kraftfull och kan stimulera hårbotten att producera ännu mera talg vid för kraftig avfettning!

Rhassoulschampot innehåller även cederträolja som är svamphämmande och antiseptisk samt basilikaolja som verkar lugnande och klådstillande. Schampotvålen har en uppfriskande maskulin doft med en aning grön och söt ton.

  • Handgjord av 100% naturliga ingredienser.
  • Drar ut överflödigt fett och orenheter.
  • Lämnar håret rent och luftigt.
  • Passar fett hår och fet hårbotten.
  • Fri från palmolja, SLS och konserveringsmedel.

Användning:

  1. Schamponera in genom att gnida tvålen mot blött hår, eller mellan händerna först och därefter fördela i håret.
  2. Massera upp ett lödder.
  3. Skölj noggrant.
  4. Vid behov, avsluta med sursköljning på äppelcidervinäger och vatten.

Tips!
Låt schampotvålen torka även undertill så räcker den längre.

Ingredienser:
Sodium cocoate (förtvålad kokosolja), Sodium olivate (förtvålad kallpressad olivolja), Glycerine (veg. glycerin), Sodium castorate (förtvålad ricinolja), Maroccan lava clay (rhassoullera), Cedrus deodara wood oil (cederträolja), Ocinum basilicum (basilikaolja) leaf oil.

Källans Naturprodukter är ett familjeföretag som hantverksmässigt tillverkar linoljesåpa, naturtvålar, naturschampon och salvor på gården Källan som ligger strax utanför byn Ruda i sydöstra Småland. Gården har fått sitt namn efter kallvattenkällan som ligger strax nedanför getternas ängshage.

Källans Naturprodukter erbjuder rena produkter fria från skadliga ämnen som inte är menade för varken människa eller natur. De använder ekologiska råvaror i stor utsträckning och är noga med att göra så liten klimatpåverkan som möjligt i alla steg från råvaror, tillverkning och frakt. Alla oljor och fetter som används i produkterna är vegetabiliska och getmjölken kommer från en gård inom EU med god etisk djurhållning. Hudvårdsprodukterna är registrerade hos Läkemedelsverket/CPNP.