Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Nötter & Frön / Rawpowder Ekologiska Pekannötter, 250 g

Rawpowders ekologiska pekannötter är råa och naturella. De innehåller höga halter av våra viktigaste mineraler, men är även rika på omega 6-fettsyror. Pekan är en av de fetaste nötterna vid sidan av macadamianötter. Påminner om valnötter och smakar aromatiskt, milt och sött. Pekannötterna är knapriga och passar utmärkt på sallader, i desserter eller bara som tilltugg.

  • Ekologiska och RAW.
  • Rika på omega-fettsyror.
  • Lågt kolhydratinnehåll.
  • Inga tillsatser.

Ingredienser:
Ekologiska pekannötter.

Allergier:
Pekannötter ingår i nötfamiljen som tillhör allergenerna. Kan innehålla spår av andra nötter såsom jordnötter, soja, frön och olika sädesslag.

Förvaring:
Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Återvinning / Sortering:
Förpackningen sorteras som papper.

Ursprungsland: Peru.

Näringsdeklaration per 100 g:
Energi: 720 kcal / 3010 kJ
Fett: 72 g
- varav mättade fettsyror: 6 g
Kolhydrater: 4 g
- varav naturligt socker: 4 g
Fiber: 10 g
Protein: 9 g
Salt: 0 g

Rawpowder är ett svenskt varumärke med många års erfarenhet av olika ekologiska rawpulver, kryddor, greens och superfoods. Rawpowders målsättning är att ge dig det bästa av naturens livsmedel. Nästan hela sortimentet från Rawpowder är ekologiskt, och de få produkter som inte är ekologiska växer vilt i områden långt från föroreningskällor.Andra köpte även...