Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Torkad Frukt & Bär / Superfruit Chagapulver, 100 g

Superfruits chagapulver är framställt av svart chagasvamp/sprängticka. Svampen växer på björkens stam och finns i hela norra barrskogsbältet. Den är lätt att känna igen på dess svarta skrovliga yta som ser bränd eller sotig ut. Japanerna kallar chaga för "skogens diamant" och i Kina kallas den "kungen av växter".

Chaga har en mild smak av vanilj och passar utmärkt att användas för att göra en god kopp varmt te. Teet kan också kylas för att sedan användas som bas i smoothies. Chaga kan även blandas ner i flytande rätter som gröt eller yoghurt.

Användning:

Kosttillskott - Rekommenderat intag:
1 tsk (2 g) om dagen blandas i hett vatten, kaffe eller ditt favorit te. Låt dra i 5 minuter, drick och njut! Sila av vattnet om du önskar en klar dryck. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

Ingredienser:
Ekologiskt pulver från svart Sprängticka/Chaga (inonotus obliquus).

Förvaring:
Förvaras torrt i rumstemperatur, undvik direkt solljus och oåtkomligt för barn.

Ursprungsland: Estland.

I Superfruits sortiment hittar du några av världens mest näringsrika frukter och bär samt alger, örter, frön, svampar, kryddor med mera. Superfruit ger dig naturliga och ekologiska produkter av högsta kvalitet, med garanterat ursprung och utan onödiga tillsatser.