Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Torkad Frukt & Bär / Rawpowder Ekologiskt Macapulver Koncentrerat 5:1, 200 g

Maca är en mineral- och näringsrik rot, även känd som peruansk ginseng. Rawpowders gelatiniserade maca är en unik form av maca som är betydligt kraftfullare och mer lättupptaglig i kroppen. Den är fem gånger (5:1) mer koncentrerad än vanlig maca (1 kg gelatiniserat maca motsvarar 5 kg rot). Observera att denna produkt inte innehåller gelatin!

Rawpowders maca har odlats ekologiskt på över 4000 meter i de peruanska Anderna. Maca är en växt med högt anseende av människor som lever i naturen. Känd i hela världen tack vare den enorma mängd näringsämnen den ger. Maca har en hög koncentration av mineralerna selen, kalcium, magnesium och järn. Den innehåller 10% protein, 60% kolhydrater och 9% kostfiber. Den är också rik på fettsyrorna omega 6 och 9, linolensyra och oljesyra. Dess protein är sammansatt av 19 aminosyror. Dessa inkluderar 7 av de 8 essentiella aminosyrorna - det som vi behöver i vår kost men inte kan bilda själva och måste skaffas från vår mat.

Användning:

Tillsätt 1 tesked macapulver till mjölk, juice eller till din smoothie. Kan även blandas i maten.

Ingredienser:
Ekologiskt koncentrerat macapulver av 4 rötter: svart, röd, gul och lila.

Ursprungsland: Peru.

Förvaring:
Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 392 kcal / 1662 kJ
Fett 2,2 g
- varav mättade fettsyror 0,2 g
Enkelomättade fettsyror <0,1 g
Fleromättade fettsyror 0,4 g
Kolhydrater 75 g
- varav naturligt socker 38 g
Fiber 8,5 g
Protein 14 g
Salt <0,2 g

Rawpowder är ett svenskt varumärke med många års erfarenhet av olika ekologiska rawpulver, kryddor, greens och superfoods. Rawpowders målsättning är att ge dig det bästa av naturens livsmedel. Nästan hela sortimentet från Rawpowder är ekologiskt, och de få produkter som inte är ekologiska växer vilt i områden långt från föroreningskällor.