Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Bakning / Khoisan Gourmet Ekologisk Vaniljstång Bourbon, 1 st

Khoisan Teas ekologiska Bourbonvaniljstång kommer från Madagaskar, världens största vaniljproducent. Att odla vanilj kräver tid och finess. Kryddan kommer från orkidéplantor som pollineras för hand och efter skörd lämnas den att torka i månader för att smaken ska hinna utvecklas. Bourbonvaniljens smak är söt, intensiv och fyllig och av alla vaniljsorter brukar den kategoriseras som den mest smakrika. Vanilj passar perfekt till exempelvis bakverk, desserter och som smaksättare i smoothies.

Vaniljstången säljes per styck (ca. 2 g).

Användning:

Lägg vaniljstången plant. Håll i ena änden och skär en skåra längs med. Skrapa ner fröna i mat eller dryck. För mer smak, låt stången först sjuda med i mat eller dryck.

Förvara vaniljen i rumstemperatur och se till att stängerna inte torkar ut, då håller de längre!

Ingredienser:
Bourbonvaniljstänger*. * = KRAV-ekologisk.

Ursprungsland: Madagaskar.

Sedan 1997 har Khoisan Gourmet skapat naturliga produkter för härliga smakupplevelser. Det började med Khoisans ekologiska Rooibosteer och idag har de ett brett sortiment av teer och bakprodukter, däribland deras välkända äkta Bourbonvanilj.

Khoisans kärna och kompass är hållbarhet genom kvalitet, noga utvalda råvaror, äkta ingredienser och god smak. Många av produkterna är ekologiska, flera är märkta 
med KRAV, Fairtrade och en del även Vegan Society.