Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsolja / Loelle Ekologisk Arganolja

Loelles arganolja är 100% ren, kallpressad och ekologisk. Arganolja är den perfekta oljan för vård och skydd av din hud, hår och naglar. Genom sitt höga innehåll av E-vitamin kan arganolja förebygga och motverka miljöpåverkan på huden och åldrande. Oljans antioxidanter skyddar, stärker och renar bindväven under huden. Oljan har en unik förmåga att mjuka upp hård hud, skydda och återuppbygga skadad och irriterad hud. Arganoljan kan med fördel användas vid solexponering. Loelles arganolja är tunn och tränger väldigt snabbt in i huden utan att kladda. Den har en diskret nötig doft och klar gyllengul färg.

Loelles arganolja skördas och kallpressas för hand av ett noggrant utvalt kvinnokooperativ i Marocko. Kvinnorna får ett yrke, kan försörja sig och barnen får möjlighet att gå i skola. Kvinnokooperativen Loelle valt att jobba med är ECO-certifierade av ECOCERT. Oljan importeras direkt till Sverige utan mellanhänder, den är aldrig äldre än tre månader och har en hållbarhet på två till två och ett halvt år.

Användning:

Arganolja kan användas både under dagen och till natten, efter dusch, på händer och fötter, som hårinpackning, i håret innan styling (värmeskydd), efter styling (anti-frizz), när du solar och som after sun.

Ingredienser (INCI):
Argania spinosa (argan) oil*. * = ekologisk.

Tillverkad i Marocko.

Svenska hudvårdsföretaget Loelle erbjuder naturliga, ekologiska och veganska skönhetsprodukter som är snälla mot både hud, miljö och odlare. Loelle arbetar direkt med kvinnokooperativ runt om i världen vilket ger kvinnorna en stabil inkomst och bättre välfärd.

De näringsrika produkterna tillverkas omsorgsfullt för hand och består av noga utvalda ingredienser som vårdar, stärker och återfuktar hud och hår. De prisbelönta produkterna har flera användningsområden och är så milda och rena att de kan användas av hela familjen. I sortimentet hittar du bland annat kallpressade oljor, ansiktsvatten, ansiktsmasker, serum och tvålar. Produkterna görs helt utan parabener, mineraloljor, silikoner och andra skadliga kemiska ingredienser.