Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Hälsa & Träning / Alger & Grönt / Renee Voltaire Spirulinapulver, 100 g

Spirulina är en sötvattenalg som innehåller en hög andel protein, kalcium, magnesium och järn. Spirulina innehåller antioxidanter och har ett brett spektrum av vitaminer och mineraler. Spirulina har ingen cellulosacellvägg och är därför lättsmält.

  • Ekologiskt och raw.
  • Rik på zink som bidrar till normal syra-basbalans.
  • Rik på riboflavin, vitamin B6, niacin, magnesium och järn som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Renée Voltaires spirulina odlas och skördas på en liten ö i Sydkinesiska havet. Sötvattensdammarna är fyllda med vatten som utvinns djupt under marken, vilket noggrant filtreras före användning. Gården är omgiven av orörda naturskogar och är helt isolerad från tätorter och källor till föroreningar från jordbruket. Inga kemiska bekämpningsmedel används i tillväxten och den får växa under naturligt solljus samtidigt som den försiktigt blandas för att säkerställa en jämn fördelning. Alger avsedda för konsumtion kontrolleras strikt vid varje skörd. Testerna genomförs av ett oberoende certifieringsorgan för att säkerställa att inga rester från tungmetaller finns i produkten innan den släpps till försäljning.

Tips!
Blanda 1-2 tsk i lite kallt vatten och drick som en shot. Tillsätt gärna lite lime eller citron om smaken känns speciell i början. Använd i en juice eller baka spirulinamuffins!

Ingredienser: Spirulina (arthrospira platensis*. * = ekologisk.

Allergi
: Kan innehålla spår av nötter, jordnötter och sesamfrön.

Ursprungsland: Kina.

Näringsdeklaration per 100 g: % av DRI*:
Energi 1450 kJ / 340 kcal  
Fett 1 g  
- varav mättat fett 0,5 g  
Kolhydrater 13 g  
- varav sockerarter <0,1 g  
Kostfiber 5,1 g  
Protein 66 g  
Salt 0,9 g  
Kalcium 333 mg 42%
Järn 6,6 mg 47%
Magnesium 300 mg 80%

*DRI = dagligt referensintag.

Saltinnehållet beror uteslutande på naturligt förekommande natrium.

Varumärket och personen Renée Voltaire är en glad rebell som vill omdefiniera en hälsosam matkultur genom att skapa innovativa matprodukter som ger människor en nyttigare, godare, roligare och enklare matupplevelse. Ingredienserna i många av produkterna genomgår flera steg så som att de blötläggs, groddas eller torkas på låg temperatur, detta för att slutprodukten ska vara så näringsoptimerad och smakrik som möjligt. Inspirationen hämtas från jordens alla hörn, med extra fokus på just rawfood och ekologiskt odlat. Produkterna innehåller inte några konstiga tillsatser och ämnen.Kanonpriser i butiken just nu!