Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Hälsa & Träning / Alger & Grönt / Rawpowder Ekologiskt Spenatpulver, 200 g

Ekologiskt spenatpulver från Rawpowder med knallgrön färg och nötig smak. Spenat är en källa till styrka och ett hälsosamt liv. Det är mycket näringsrikt och innehåller en mängd nyttiga ämnen som antioxidanter, vitaminer, betakaroten, mangan och mineraler bl.a. järn. Precis som andra mörkgröna bladgrönsaker är spenat rikt på kalcium.

Användning:

Blandas med vatten, juice, smoothies, yoghurt eller i bakelser. Intas i samband med nyponpulver och nässelpulver för basisk effekt i kroppen. Den rekommenderade dagliga dosen är cirka 1-2 teskedar.

Ingredienser:
Ekologiskt spenatpulver.

Ursprungsland: Italien.

Förvaring:
Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 248 kcal / 1037 kJ
Fett 4 g
- varav mättade fettsyror 0,5 g
Kolhydrater 39,5 g
- varav naturligt socker 0,4 g
Fiber 17 g
Protein 32,3 g
Salt 0,2 g

Rawpowder är ett svenskt varumärke med många års erfarenhet av olika ekologiska rawpulver, kryddor, greens och superfoods. Rawpowders målsättning är att ge dig det bästa av naturens livsmedel. Nästan hela sortimentet från Rawpowder är ekologiskt, och de få produkter som inte är ekologiska växer vilt i områden långt från föroreningskällor.