Fina, ekologiska och veganska chokladtryfflar med smak av kaffe. Ingredienserna är få och av hög kvalitet, vilket märks tydligt när man låter kaffetryffeln smälta på tungan. I vanlig ordning är WermlandsChoklad helt fri från laktos, nötter, mjölk, gluten och soja.
Ingredienser:Rörsocker*, Kakaomassa*, Kokosolja*, Kakaosmör*, Kakaopulver*, Kaffe*. * = ekologisk.
WermlandsChoklad erbjuder exklusiv rawchoklad som är fri från nötter, mjölk, soja och gluten. Chokladen tillverkas hantverksmässigt av ekologiska råvaror i egen fabrik i Åmotfors, Värmland. Kakaobönorna som används heter Arriba Naciónal och kommer från kooperativet Santa Teresa i Ecuador. WermlandsChoklad har total insyn i hela råvarukedjan, från kakaoplantagen till färdiga chokladkakor. Det är möjligt tack vare att kakaoplantaget själva äger en del av WermlandsChoklad.