Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Sötning / Kung Markatta Rårörsocker Fairtrade, 500 g

Fairtrade-certifierat rårörsocker av varianten Syramena. Används precis som vanligt socker. Eftersom det är mindre behandlat så har det en fylligare arom och lite mörkare färg.

Tips!
När du bakar med rårörsocker så tänk på att sockret behöver lite längre tid att lösa sig i vätska eftersom kristallerna är aningen större.

Ingredienser:
Rårörsocker*. * = KRAV-ekologisk.

Fairtrade-certifierad ingrediens från Fairtrade- producenter. Totalt 100 %.

Kung Markatta har ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska livsmedel. Lennart Olsson startade företaget 1983, med drömmen om att kunna erbjuda svenska folket rena och hälsosamma livsmedel och förändra deras matvanor i en positiv riktning. KRAV, Fairtrade, Ecosocial, EU-ekologiskt och Äkta Vara är några av de certifieringar som Kung Markatta använder. De visar på olika sätt att produkten du håller i din hand är ett bra val. Dessutom klimatkompenserar Kung Markatta för de transporter som behövs för att importera godsakerna.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!