Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Kryddor / Powerfruits Ekologisk Gurkmeja Premium

Ekologisk gurkmeja från Powerfruits med extra hög halt av kurkumin. Gurkmeja har en svagt bitter smak och påminner lite om ingefära. Den är flitigt använd i det indiska köket, bland annat i curryblandningar. Passar också att ha i smoothies. Inom ayurvedisk läkekonst har gurkmeja använts i tusentals år för att behandla allt från hudproblem, inflammationer, leversjukdomar till matsmältningsproblem och menstruationssmärtor.

Halten av kurkumin i Powerfruits gurkmeja premium är testad till mellan 4-6%. Vid upphettning kan en nivå på ända upp till 10% nås.

Ingredienser:
Ekologisk gurkmeja (curcuma longa).

Ursprungsland: Indien/Sri Lanka.

Näringsdeklaration per 100 g
Energi 356 g
Protein 8 g
Fett 10 g
- varav mättat fett 3 g
Kolhydrater 58 g
Fibrer 7 g
Kalcium 142% av RDI*
Magnesium 116% av RDI*
Järn 231% av RDI*
C-Vitamin 67% av RDI*

* = rekommenderat dagligt intag.

Powerfruits är ett svenskt familjeföretag som erbjuder nötter, kryddor, frön, torkad frukt och bär. Produkterna är 100% naturliga, ekologiska och fria från tillsatser. Det allra viktigaste för Powerfruits är att råvaran håller högsta kvalité. För att säkerställa det så packas alla produkter för hand i Sverige.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!