Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Sötsaker & Tilltugg / Tuggummi & Halstabletter / True Gum Halstabletter Lemon, 70 g

True Drops Lemon är en syrlig och söt halstablett med naturlig citronsmak. I varje tablett är C-vitamin tillsatt, så att ditt immunsystem kan få extra stöd under den kallare tiden. True Drops är såklart fria från aspartam och socker, precis som det ska vara. Den komposterbara förpackningen, som innehåller ca. 30 tabletter, är gjord av papper, växtbaserade stärkelser och färger.

  • Halstabletter berikade med C-vitamin.
  • Med naturlig citronsmak och sötningsmedel.
  • Förpackning av komposterbart bio-material.
  • Fria från aspartam, socker, palmolja och konstgjorda tillsatser.

Användning:

Den fördelaktiga effekten uppnås vid intag av 5 tabletter om dagen. Överdriven konsumtion kan ha en laxerande verkan. Ej lämpliga för barn under 4 år.

Ingredienser:
Sötningsmedel (isomalt, steviolglycosider), Syra (citronsyra), Vitamin C, Naturlig citronsmak, Menthol, Safflorextrakt, Citronsaftkoncentrat.

OBS! Kan innehålla spår av gluten och soja.

Tillverkade i Danmark.

True Gum grundades i Danmark 2017 av vännerna Jacob, Peter, Zabrina och Morten med en målsättning om att producera ett mer hållbart tuggummi än de som redan fanns på marknaden. Efter två års experimenterande hemma i köket lyckades de hitta det perfekta receptet. Idén förverkligades och de byggde upp en egen liten fabrik i Köpenhamn där alla tuggummin från True Gum idag tillverkas. Istället för plast används en bas av sav från gummiträd som växter i Centralamerika. Tillsammans med jordbrukskooperativ ger True Gum lokala chicleros en anledning att bevara träden i regnskogen. Alla ingredienser är växtbaserade – från själva tuggummit till smakerna. Dessutom använder True Gum inga plastförpackningar som traditionellt tuggummi ofta har.