Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Buljong & Soppa / Renee Voltaire Snabbmiso, 6 x 10 g

Renée Voltaires ekologiska snabbmiso är naturligt jäst på träfat för att få sin fylliga smak. Mison har en härlig sälta som gör den perfekt som mellanmål eller på resan när du behöver extra energi. Prova att servera miso på eftermiddagsfikat istället för kaffe. Rör ner påsen i hett vatten och soppan är klar. Förpackningen innehåller 6 portionspåsar á 10 gram.

  • Ekologisk och 100% vegan.
  • Naturligt jäst på träfat.
  • Innehåller varken smakförstärkare eller konstiga tillsatser.
  • Passar utmärkt för dig som äter enligt 5:2.

Ingredienser: Rårismiso* 48% (sojabönor*, råris*, havssalt, koji), Kornmiso* 48% (sojabönor*, korn*, havsalt, koji), Wakamealg, Kombualg. * = ekologisk.

Ursprungsland: Japan.

Varumärket och personen Renée Voltaire är en glad rebell som vill omdefiniera en hälsosam matkultur genom att skapa innovativa matprodukter som ger människor en nyttigare, godare, roligare och enklare matupplevelse. Ingredienserna i många av produkterna genomgår flera steg så som att de blötläggs, groddas eller torkas på låg temperatur, detta för att slutprodukten ska vara så näringsoptimerad och smakrik som möjligt. Inspirationen hämtas från jordens alla hörn, med extra fokus på just rawfood och ekologiskt odlat. Produkterna innehåller inte några konstiga tillsatser och ämnen.Andra köpte även...

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!