Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Vegetabiliska oljor / Avril Organic Castor Oil, 100 ml

Avril Organic Castor Oil är en 100% ren, ekologisk och kallpressad ricinolja. Det är en mångsidig olja som stärker och reparerar hår, naglar, ögonfransar och ögonbryn. Som hårolja främjar den hårväxt och ger glans. Även idealisk för skäggvård. Ricinolja är tjock, trögflytande och upptas inte så lätt av huden. Den är därför bra i egengjorda hudvårdsprodukter, till exempel läpp-produkter, massageoljeblandningar och i rengöringsprodukter tillsammans med andra vegetabiliska oljor.

Användning:

Som hårmask:
Fördela ricinolja i håret kvällen innan hårtvätt. Fläta håret och låt verka över natten. Glöm ej att täcka kudden med en handduk innan du går och lägger dig! Du kan också reducera oljans verkningstid genom att linda in håret i en varm handduk i 20 minuter. Tvätta håret två gånger för att skölja ur oljerester ordentligt.

Som nagel- och nagelbandsvård:
Massera in en liten mängd ricinolja på naglar och nagelband innan du går och lägger dig.

För ögonbryn och ögonfransar:
Applicera ricinolja varje kväll på ögonbrynen och ögonfransarna som en kur över en månad. Tips! Använd en ren och torr mascaraborste för att applicera oljan.

Ingredienser (INCI):
Ricinus communis (castor) oil*. * = ekologisk.

Avril kommer från Frankrike och erbjuder ett stort sortiment av prisvärd ekologisk kroppsvård och make-up! De flesta produkterna är veganvänliga och ekologiskt certifierade av Ecocert.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!