Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Örter / Crearome Ekologiska Kamomillblommor, 100 g

Kamomill är en välbekant och traditionsrik blomma som har använts i olika teer sedan antikens Egypten. Idag är kamomillblomman även populär i bad, till hårsköljningar och DIY. På grund av kamomillens renande och blekande egenskaper samt dess innehåll av bisabolol passar den utmärkt i kroppsvårdsprodukter som ansiktsvatten, krämer, schampo med mera. Crearomes kamomill består av torkade kamomillblommor som odlas ekologiskt i Egypten. Kamomillblommorna innehåller främst eterisk olja, flavonglykosider, bitterämnen och slemämnen.

Användning:

Dosering till te:
1 matsked kamomillblommor per deciliter kokande vatten. Låt dra 10 minuter under lock före det silas. Bra att dricka mellan måltiderna.

Ingredienser (INCI):
Matricaria recutita (kammomillblomma)*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Egypten.

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!