Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Borstar & Skrubb / LoofCo Bath-Time Loofah

LoofCo Bath-Time Sponge är en miljövänlig, hjärtformad skrubbsvamp som exfolierar huden och gör den mjuk och ren. Svampen är handgjord av naturligt växtfibrer från torkad luffa (svampgurka) och är 100% biologiskt nedbrytbar. Det här är en skrubbvamp som håller i flera månader, och när den är utsliten kan du slänga den i komposten.

I torrt tillstånd kan skrubbsvampen kännas hård, men den sväller upp och blir flexibel i kontakt med vatten. Levereras komprimerad för att spara energi under transport.

  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Släpper inte ut mikroplaster i avloppet.
  • Perfekt storlek som passar bra i handen.
  • Med bomullssnöre för upphängning.

Användning:

  1. Skölj noggrant ur svampen innan första användning.
  2. Använd på fuktig hud tillsammans med tvål eller duschgel.
  3. Massera på kroppen med cirkelrörelser.

Tips för längre hållbarhet!
Skölj svampen väl efter användning och krama ur överskottsvatten, häng upp på tork. Tvätta i tvättmaskin eller för hand vid behov.

Mått: ca. 15 x 12 cm

Material:
Luffa med bomullssnöre.

Handtillverkad och etiskt producerad i Egypten.

LoofCo är ett brittiskt varumärke med en plastfri serie av pads, borstar och tillbehör för hudvård och rengöring i hemmet. Produkterna är tillverkade med naturliga växtfibrer av luffa och kokosnötskal (Loofah + Coconut = LoofCo!). De är biologiskt nedbrytbara, återvinningsbara och erbjuder ett miljövänligt alternativ till borstar, trasor, och svampar i plast. LoofCo stöttar traditionellt hantverk och småskalig produktion samtidigt som de garanterar en rättvis lön för arbetarna i Egypten och Sri Lanka.Andra köpte även...