Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Borstar & Skrubb / Redecker Ansiktsborste Olivträ & Svinborst

En skön ansiktsborste från Redecker med handtag i vaxat olivträ och naturborst av ljust svinhår. Borsten används våt tillsammans med din rengöringslotion för en skonsam rengöring och peeling av ditt ansikte.

Användning:

Använd mjuka cirkulerande rörelser, undvik ögon och mun.

Skötselråd:
Rengör borsten vid behov med varmt vatten och mild tvål. Torka av borsten med en handduk och låt den stå med borstbindlarna nedåt. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som till exempel olivolja eller solrosolja.

Mått: ca. 15,5 x 4,5 x 3 cm

Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt.

Material:
Vaxat olivträ och borst av ljust svinhår.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.