Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Flaskor & Nappar / Nappflaskor & Tillbehör / Klean Kanteen Kid Kanteen Nappflaska - Brushed Stainles, 266 ml

Kid Kanteen är en hälsosam, giftfri och miljövänlig nappflaska som möjliggör naturliga, avslappnade matningar som främjar barnets matsmältning och utveckling. Den unika profilerade, timglasformen är speciellt utformad för små händer. Flaskan har en bred öppning som gör det lätt att se hur mycket som är kvar i flaskan samt möjliggör enkel rengöring, påfyllning och tömning.

Nappflaskan är tillverkad av rostfritt stål av högsta 18/8 kvalité som inte behåller eller ger smak till det du har eller har haft i flaskan tidigare. Helt fri från BPA, ftalater, bly eller något annat som kan vara skadligt för ditt barn.

  • Återanvändbar och 100% återvinningsbar.
  • Nappens design underlättar för barnet att behålla taget om nappen.
  • Dubbelt backventilsystem undviker att nappen kollapsar och minskar risken för kolik.
  • Nappen är gjord av mjuk, följsam medicinsk silikon.
  • Nappen främjar god oral utveckling och friska tänder.
  • Tål maskindisk.

Mått:
Höjd: 145,7 mm
Bredd: 73,2 mm
Öppningsdiameter: 54 mm + dinapp med medium flöde för 6+ månader
Vikt (med kork och dinapp): 144,5 g

Material:
Flaska: Rostfritt 18/8-stål godkänt för livsmedel.
Dinapp: Medicinsk silikon.
Pipmuggslock: Polypropen/PP#5.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Tillbehör till Klean Kanteen Kid Kanteen Nappflaska - Brushed Stainles, 266 ml