Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Vetevärmare / Terrible Twins Vetevärmare

Vetevärmaren ger dig behaglig värme och avslappning. Terrible Twins vetevärmare är tillverkad i finaste linne och fylld med KRAV-odlat vete. Den kan även användas som kylare för ömma muskler och sträckningar.

Användning:

Du kan värma vetevärmare i både mikrovågsugn som i vanlig ugn.

Mikrovågsugn:
2-3 minuter på 750W. Undvik brännmärken genom att placera vetevärmaren rätt i mikrovågsugnen. Den roterande tallriken (om sådan finns) måste rotera fritt, påsens tyg får inte ligga mot ugnens väggar för då kan brännmärken uppstå.

Vanlig ugn:
10-15 minuter på 125°C. Överhetta ej.

Kylning:
Lägg vetevärmaren i en plastpåse och låt den ligga i frysen i 1 timme före användning.

Mått: 58 x 18 cm

Ingredienser:
100% hellinne, Vete*. * = KRAV-odlat.

Terrible Twins skapar produkter för naturligt välbefinnande och vackra interiörer. Företaget grundades av design- och produktutvecklarna Sara och Karin Ström som återfinns i entreprenörsstaden Insjön i natursköna Dalarna. Ärlighet och en naturlig enkelhet är kärnan i verksamheten, produkterna tillverkas av noga utvalda ingredienser av högsta kvalitet såsom ekologiskt vete och hellinne.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!