Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Sugrör / Suztain Böjda Sugrör Rostfritt stål - Ø 8 mm, 6 st + Diskborste

Ett set med sex stycken rostfria sugrör samt en praktisk diskborste så att du lätt kan rengöra dina sugrör. De här böjda sugrören från Suztain är 8 mm i diameter och passar till de flesta drycker såsom cocktails, iskaffe, juice, milkshakes och smoothies. Suztains sugrör är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och kan återanvändas i en evighet. Levereras i en komposterbar ytterförpackning.

Skötselråd:
Rengör sugrören i diskmaskin eller med den medföljande sugrörsborsten.

Mått:
Längd: 215 mm
Diameter: 8 mm

Material:
Sugrör: Rostfritt stål.
Sugrörsborste: Metall och nylon.

Danska Suztain specialiserar sig på prisvärda och hållbara hushållsprodukter som tillverkas med hänsyn till både miljö och socialt ansvarstagande. Som en naturlig del av detta fokuserar Suztain på att undvika onödig användning av plast och skadliga kemikalier i sina produkter till förmån för miljön och människors välbefinnande.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!