Stäng
(Välj varumärke)
Ah! Table! Ekologisk Tygpåse med dragsko - XSmall, 8-packAh! Table! Ekologisk Tygpåse med dragsko - XSmall, 8-pack
Ah! Table! Ekologisk Tygpåse med dragsko - XSmall, 8-pack

Återanvändbar tygpåse från Ah! Table! tillverkad av ekologisk GOTS-certifierad bomull. Ett perfekt plastfritt alternativ till plastpåsar! Dessa små bomullspåsar i storlek extra small kan användas för att förvara torkad frukt, nötter, kakor och annat småplock till jobbet, skolan eller på vandringen. De är också praktiska att ta med när du ska handla mindre mängd frukt och grönsaker (t.ex. ingefära, lök, citron, lime, apelsin och äpple), istället för att använda mataffärens engångspåsar i plast. Kan också användas för att förvara din menskopp, hårsnoddar med mera. Kommer med dragsko i fyra olika färger som gör att innehållet hålls på plats i tygpåsen.

Förpackningen innehåller 8 st tygpåsar i två olika storlekar. Tygpåsarna i storlek Extra Small tål upp till 500 gram.

Skötselråd:
Tvättbara i maskin upp till 40 grader. Krymprisk vid tvätt eftersom bomullen är obehandlad. Tygpåsarna bör tvättas före första användning. Rekommenderas ej för förvaring av havregryn, mjöl och spannmål eftersom påsen är gjord av tunn vävd bomull.

Mått:
20 x 14 cm (4 st á 4 g)
16 x 16 cm (4 st á 5 g).

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Ansvarsfullt tillverkade i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »