Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Punktbehandling / Avivir Aloe Vera Gel Repair, 150 ml

Avivir Aloe Vera Gel Repair är en aloe vera-gel som verkar lugnande och kylande på skadad hud. Hjälper och lindrar vid till exempel solsveda, insektsbett eller när du bränt dig. Högt innehåll av ACTIValoe® som stärker hudens försvar, intensifierar fukttillförseln och skyddar huden. Råvaran ACTIValoe® i denna produkt är en förstaklassens bladgel från ekologiskt odlade aloe vera-plantor.

  • Aloe vera-gel för skadad hud.
  • Reparerande, lugnande och kylande effekt.
  • Innehåller 98% ekologisk aloe vera.
  • Fri från färgämnen, mineraloljor, parabener och parfym. 

Användning:

Applicera direkt på det skadade området, ju tidigare desto bättre. Upprepa vid behov. Kan användas  av alla - både vuxna och barn, i alla åldrar.

Ingredienser (INCI):
Aloe barbadensis leaf extract* (aloe vera inner leaf gel), Xanthan gum, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid. * = ekologisk.

Tillverkad i Danmark.

Avivir är ett danskt varumärke som grundandes 1989 av Susan och Jesper Hummeluhr. Idén till företaget uppstod under en vistelse i Australien, där en medresenär blev svårt solbränd. Lokalbefolkningen rekommenderade då att applicera aloe vera-gel direkt på brännskadan. Till deras stora förvåning försvann smärtan och efter några dagar var huden läkt. Efter att ha upplevt den fantastiska effekten av aloe vera-växten så skapade de en egen hudvårdsserie som är baserad på ett högt innehåll av ekologiskt odlad och färskpressad aloe vera. I kombination med andra naturliga och ekologiska ingredienser hjälper produkterna till att stärka, skydda, reparera och mjukgöra huden. De innehåller inga skadliga ingredienser, ingen parfym eller alkohol. Dessutom är de flesta produkter Svanenmärkta och certifierade av Vegan Society.