Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Muggar & Tallrikar / Klean Kanteen Rostfri Stålmugg, 4-pack

Klean Kanteens rostfria stålmugg är en favorit bland barnen att äta och dricka ur och muggen har även en mångsidig storlek som passar vuxna drycker som vin, cocktails eller whisky. Dessutom är muggen stapelbar, lättviktig och okrossbar, vilket gör den perfekt att ta med när du är på språng - till stranden, grillfesten, på picknicken eller vandringen. Den har en elektropolerad insida, snygg borstad finish på utsidan samt rundad kant som ger en bekväm drickupplevelse. Skippa den underlägsna plastmuggen och uppgradera hela familjen med Klean Kanteens rostfria stålmugg!

  • Slitstark konstruktion av rostfritt 18/8-stål.
  • Stapelbar enkelväggsdesign.
  • Enkel att ta med överallt.
  • Avrundade hörn - lätt att rengöra.
  • Säker att köra i diskmaskinen.
  • Ingen färg, bläck, beläggningar eller plast.

Finns i två storlekar:

296 ml:
Mått: 96 x 83,8 mm
Öppningsdiameter: 76 mm
Vikt: 73,3 g

473 ml:
Mått: 127,4 x 88,9 mm
Öppningsdiameter: 78 mm
Vikt: 99,2 g

OBS! Rekommenderas ej för varma drycker.

Material:
Rostfritt 18/8-stål av livsmedelskvalitet.


Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.