Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matlådor / Klean Kanteen TKCanister Mattermos - Brushed Stainless

Klean Kanteen TKCanister Brushed Stainless är en högpresterande mattermos/matbehållare i stilren design. Vakuumisolering med dubbla väggar i kombination med Klean Kanteens TK Closure™ interna gängdesign håller innehållet varmt eller kallt i timmar (se specifikation nedan). Den är perfekt för måltider, take-out, soppa, nudlar, glass, matrester eller annan mat när du är på språng!

Mattermosen bevarar matens smak och färskhet tack vare rostfritt 18/8-stål och elektropolerad interiör, som varken absorberar eller ger smaker. Det läckagesäkra locket stängs med bara ett kvarts varv och har ett ledbart stålhandtag som gör behållaren lätt att bära.

  • Slitstark konstruktion av rostfritt 18/8-stål.
  • Stapelbar, elegant design med borstad finish.
  • Läckagesäkert lock med hög termisk prestanda.
  • Bred öppning för enkel användning och påfyllning.
  • Lätt att bära, vridbart handtag.
  • Fri från BPA och andra giftiga ämnen.

Skötselråd:
Handdisk med varmt diskvatten rekommenderas för Klean Kanteens isolerade matbehållare. För en grundlig rengöring rekommenderar vi ett gammaldags rengöringstips: Häll i ett par teskedar bakpulver i behållaren. Fyll sedan på med hett vatten. Låt stå någon timma. Diska sedan rent. Behållaren ska inte frysas eller köras i mikrovågsugn.

Finns i tre storlekar:

237 ml:
Håller maten varm: upp till 5 timmar
Håller maten kall: upp till 20 timmar
Höjd: 108,38 mm
Diameter: 92,4 mm
Öppningsdiameter: 84,5 mm
Vikt: 350 g

473 ml:
Håller maten varm: upp till 7 timmar
Håller maten kall: upp till 25 timmar
Höjd: 120,9 mm
Diameter: 118 mm
Öppningsdiameter: 110 mm
Vikt: 487,3 g

946 ml:
Håller maten varm: upp till 11 timmar
Håller maten kall: upp till 45 timmar
Höjd: 152,4 mm
Diameter: 135,1 mm
Öppningsdiameter: 127 mm
Vikt: 653,5 g

Material:
Behållare: 18/8 (#304) rostfritt stål av livsmedelskvalitet.

Lock: Polypropylen/PP #5, silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!