Stäng
(Välj varumärke)
Zoya Goes Pretty Shea Butter with Cacao
Zoya Goes Pretty Shea Butter with Cacao

Zoya Goes Pretty Shea & Cacao Butter är ett 100% ekologiskt och kallpressat body butter med ljuvlig chokladdoft. Jojoba tillsammans med två av världens mest kända ”smör” – afrikanskt sheasmör och peruanskt kakaosmör har varsamt smälts ihop under 40°C för att bevara alla aktiva näringsämnen.

Kakaosmör är naturligt rikt på antioxidanter och E-vitamin samt verkar läkande på huden. Det ger en jämnare hudton, minskar bristningar och gör ärr mindre synliga. 
Sheasmörets feta yta skyddar mot väder, vind, irritation och återställer fuktbalansen i huden. Det påskyndar hudläkning och är bra för torr, narig, fjällig och sprucken hud, småsår, eksemhud och solsveda. Sheasmör är antiinflammatoriskt och har solskyddande egenskaper.

  • Mjukgör, återfuktar och ger en jämnare hudton.
  • Skyddar mot väder, vind, uttorkning och irritation.
  • För torr, mogen och känslig hud.
  • Fri från vatten och doftämnen.

Användning:

Värm en liten klick i händerna och massera in på ansikte, kropp eller torra läppar. För lättare applicering kan smöret smältas i vattenbad under 40°С.

Ingredienser (INCI):
Butyrospermum parkii butter (sheasmör)*, Theobroma cacao seed butter (kakaosmör)*, Simmondsia chinensis seed oil (jojobaolja)*. * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »