Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Naglar / Nagelfilar / So Eco Bamboo Nail Files, 2-pack

Fila och forma dina naglar varsamt men effektivt med So Eco Bamboo Nail Files! Denna nagelfil i bambu är mjukt vadderad och har en dubbelsidig finkornig yta som uppnår fantastiska resultat utan att skada dina naglar. Lämpliga för både naturliga naglar och lösnaglar. Säljes i 2-pack.

Användning:

Fila försiktigt nageln till önskad längd och form. Fila i en och samma riktning för att undvika att nageln skivar sig.

Mått: 178 x 20 mm

Material:
Bambu, Mix av papper och sand.

Tillverkad i Kina.

So Eco erbjuder ett sortiment av PETA-ackrediterade "Cruelty Free & Vegan"-produkter, med ett fokus och en tonvikt på komponenter som är ansvarsfullt och etiskt framtagna. Sortimentet inkluderar bland annat sminkborstar, spaprodukter och skönhetsverktyg. So Eco använder plastfria förpackningar gjorda av FSC-certifierat kartongpapper, biologiskt nedbrytbar PLA-bioplast från majsstärkelse och vattenbaserat lim. Trycket på förpackningarna kommer från miljövänligt sojabläck.

So Eco är officiell partner till Tree Nation och planterar ett nytt träd för varje 100:e såld produkt! Detta bidrar inte bara till att bekämpa avskogning utan uppmuntrar även till biologisk mångfald i en miljö som har blivit väldigt negativt påverkad av skogsbruk. Samarbetet med Tree Nation bidrar också till att stödja lokalsamhällena samtidigt som utsläppen av koldioxid minskar.Jordklok tipsar!