Stäng
(Välj varumärke)
Naturlig Deo Ekologisk Deodorant Cream Grapefrukt
Naturlig Deo Ekologisk Deodorant Cream Grapefrukt

Ekologisk krämdeo med mild och fräsch citrusdoft som passar alla. Deodoranten arbetar på ett naturligt sätt med att eliminera svettlukt och absorbera fukt. Naturlig Deo är småskaligt tillverkad för hand av få och noga utvalda råvaror med omsorg för både människa, djur och natur. Formulan innehåller lite tillsatt ekologisk karnaubavax som gör att deodoranten klarar högre temperaturer i t.ex. varma badrum och på utlandssemestrar utan att den skiktar sig.

  • Finns i två storlekar.
  • Ekologisk och vegansk.
  • Unisex - passar både kvinnor och män.
  • Eliminerar svettlukt och absorberar fukt på ett naturligt sätt.
  • Fri från aluminium, alkohol, onödiga kemikalier och andra tillsatser.

Användning:

  1. Ta en liten klick deodorant cream ur burken.
  2. Smörj in ett tunt och jämnt lager i armhålan på torr hud.
  3. Vänta lite innan du klär dig, deodoranten absorberas snabbt.

En del upplever att de under ”övergångsperioden” till en aluminiumfri deodorant svettas mer eller luktar mer. Upplever du detta är det bara att smörja deodoranten oftare vid behov.

OBS! Använd ej på skadad hud, avsluta användning vid hudirritation. Överapplicering kan ge fettfläckar på kläder. I värme blir Naturlig Deo lösare i konsistensen.

Ingredienser (INCI):
Cocos nucifera oil (kokosolja)*, Zea mays starch (majsstärkelse)*, Sodium bicarbonate (bikarbonat), Simmondsia chinensis seed oil (jojobaolja)*, Copernicia cerifera cera (karnaubavax)*, Citrus grandis peel oil (grapefruktolja)*, Limonene (finns naturligt i grapefruktoljan). * = ekologisk.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »