Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Deodorant / c/o GERD 24/7 Deodrant Neutral, 60 ml

24/7 Deodrant Neutral från Care of Gerd är en naturlig och parfymfri roll-on deo som bevarar den fräscha känslan hela dagen. En kombination av odörhämmande naturliga ämnen och mineralsalt hämmar svettproduktionen utan att täppa till porerna. Denna deodorant innehåller varken alkohol, aluminiumklorid eller parabener, och passar dig som är doftkänslig eller har känslig hud.

  • Naturlig och doftfri roll-on deodorant.
  • Motverkar effektivt odör utan att irritera huden.
  • Unisex - passar både män och kvinnor.
  • Förpackning av bioplast från sockerrör.
  • Fri från alkohol, aluminiumklorid, parabener och parfym. 

Användning:

  1. Använd dagligen eller vid behov.
  2. Applicera på torr hud. 

Har du inte provat en naturlig deodorant förut, ge det en invänjningsperiod om produkten inte är effektiv på en gång. Det kan ta allt från några dagar till någon månad, men vi rekommenderar att ge den en chans.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Potassium alum (deokristall), Triethyl citrate (citronsyraester), Sodium levulinate, Sodium anisate, Sodium bicarbonate (natriumbikarbonat), Xanthan gum (xantangum), Glyceryl caprylate, Lactic acid (mjölksyra).

Care of Gerd tillverkar naturliga och ekologiska skönhetsprodukter i egen fabrik i Jokkmokk. c/o Gerd använder råvaror som har så liten eller ingen miljöbelastning för natur, djur eller människa. Produkterna innehåller aktiva substanser från vilda örter och bär som plockas i Lapplands djupa skogar och på myrar.Jordklok tipsar!